top of page

fre. 08. jul.

|

Børnekulturhuset Ama'r

KreaCamp uge 27

Kom og brug skolernes sommerferie på at være kreativ i det skønne skæve børnekulturhus på Amager. På KreaCamp 2022 arbejder vi i år i 3 hold: tøj og accessoires design, DJ laboratorie, og Hiphop dans. På hvert hold blive vi vejledt af professionelle så du får nogle fede skills med hjem.

Tickets are not on sale
See other events
KreaCamp uge 27
KreaCamp uge 27

Tid og sted

08. jul. 2022, 09.30 – 15.30

Børnekulturhuset Ama'r, Øresundsvej 8 B, 2300 København, Danmark

Om arrangementet

Læs mere om KreaCamp og køb billet her:

https://billetto.dk/e/kreacamp-uge-27-bornekulturhus-ama-r-billetter-627941/select

DJ’ing laboratorie med DJ Lovecatt: (KUN FOR PIGER)

Elsker du musik og er klar til at prøve at DJ’e? I løbet af fem dage skal vi lære hvad en DJ laver, hvad det går ud, alt sammen imens vi lytter til god musik. DJ LoveCatt er jeres underviser, og har selv DJ’et i flere år til fester og på klubber. Hun glæder sig til at tage imod jer, og starte på en DJ rejse sammen. tøj og accessoires design med Lærke:

Kom med din gamle sommerkjole eller din mormors blomstrede gardiner og lær hvordan du designer, klipper og syr det gamle tekstil om til nye designs. Accessoires og modedesigner Lærke Barfod, arbejder med mange forskellige, materialer og teknikker i tekstil. Der vil derfor være rig mulighed for at lærer de forskellige kreative stadier i en design processen, som kan indebære alt fra tegning, collage, moodbords, strik, broderi og syning. Kom og hver med!

Hiphop med Astrid:

Du er i højere grad med skabere af koreografier og laver i samarbejde med din holdkammerater egne små danse-fortællinger. Undervisningen i Hiphop er en kombination af fantasi, kreativitet og læring. Hiphop er at kunne lade kroppen udtrykke sig i rummet, så vi udforsker og finder på forskellige sjove måder at bevæge os på sammen og hver især. Det foregår med en blanding af teknikøvelser, nye bevægelser, koreografier og undersøgelser af dans som improvisation og fortolkning. Undervisningen har en fast struktur, som sikrer ro på holdet og lærer børnene at indgå i et positivt dansefællesskab med hinanden og underviseren.

Del dette arrangement

bottom of page