top of page
School Children_edited.jpg
School Children_edited.jpg

FAMILIESJOV I SOMMERFERIEN

📢 På jagt efter gratis eller billige aktiviteter for børnefamilier på Amager? 🎉

Hej, kære forældre på Amager! Er I trætte af at tømme pengepungen hver gang I vil underholde jeres små poder? Frygt ej! Vi har nogle budgetvenlige og sjove aktiviteter klar, der vil få børnene til at smile og jeres pengepung til at holde.

 
Tjek disse fantastiske muligheder ud:

 

🚜 Bondegårdslegeplads Sted: Remiseparken - Peder Lykkesvej 71-73, 2300 København S

Dette sted er helt fantastisk! Jeres små landmænd kan lege, klappe dyr og have en mukuløs tid på denne bondegårds-inspirerede legeplads. Hvem vidste, at grise og høns kunne bringe så megen glæde?

 

🏛️ Glyptoteket Sted: Dantes Plads 7, 1556 København

Tirsdage bliver pludselig meget mere spændende! Nyd gratis adgang til Glyptoteket, hvor jeres børn kan gyse over mumierne, betages af imponerende statuer og tage en pause i den fortryllende indendørs palmehave. Glem ikke at besøge tagterrassen, der giver en fantastisk udsigt over smukke København!

🌿 Opdag en verden af natur og eventyr i Naturpark Amager! 🌳

Og lad os tale lidt om naturen på Amager! På Amager Fælled fletter en unik natur sig ind i byen og skaber en fantastisk blanding af naturoplevelser, friluftsliv, leg og fordybelse. Med mere end 3.500 hektar lige fra Amager Fælled i nord til Kongelunden og Amagers sydkyst strækker Naturpark Amager sig som en bynær naturpark i verdensklasse. Og ved du hvad? Det er faktisk kun en kort tur væk for os, der bor i den indre del af Amager. Book en gratis, lokal og særligt uddannet Naturparkambassadør og få en oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Naturpark-ambassadørerne er lokale unge, som står klar til at hjælpe jer ud i naturen. I får hjælp til at tænde bål, lave mad og til at lave sjove aktiviteter i naturen på Amager Fælled.

Det er gratis og gælder børn og voksne, familier og andre fællesskaber, som bor i Amagerplanens afdelinger. Skriv eller ringe til Anders fra Naturpark Amager på telefon: 2347 4165 eller mail: uh57@kk.dk

📚 Biblioteker i massevis!

Steder:

  • Biblioteket, Kvarterhuset 2300 København S

  • Nørrebrobibliotek, Nørrebrogade 208 København N

  • Københavns Hovedbibliotek, Krystalgade 15 1172, København K

  • Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10, 2770 Kastrup

Ssshhh... Øjeblik, øjeblik, vi mener "Hurra!" Bibliotekerne er hemmelige tilholdssteder for eventyr, viden og (visk det ud) gratis underholdning. Udforsk spændende børneafdelinger, deltag i engagerende aktiviteter og lån bøger, der vil transportere jer til magiske verdener. Hvem siger, at læsning ikke kan være en brølende god tid?

🌳 Fælledparken - Den ultimative sjovpark

Sted: Serridslevvej 34, 2100 København Ø

Fælledparken er det helt rigtige sted for timer af ubegrænset sjov! Rul ind i skateparken på jeres løbehjul eller rulleskøjter, erobr trafiklegepladsen eller udfordr jer selv på tårnlegepladsen. Åh, og har vi nævnt trampoliner, gynger, minifodboldbaner, basketballbaner og meget mere? Det er ethvert barns drøm, der går i opfyldelse!

✈️ Flyversjov

Sted: Amager Landevej 290, 2770 Kastrup

Gør jer klar til afgang hos Flyversjov! Beliggende nær den legendariske Flyvergrill får I en perfekt udsigt til fly, der lander og letter i lufthavnen. Glem ikke jeres kikkert for en tæt og personlig oplevelse af luftfarten. Der er også en legeplads i nærheden, så de små kan blive underholdt, mens I når nye højder af spænding.

🤸 Indendørs leg i massevis! Steder:

  • KU.BE - Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

  • Blegdamsremisen - Blegdamsvej 132A, 2100 København Ø

Regn, regn, forsvind, forsvind? Intet problem med regn, hvis du i stedet besøger en af disse indendørs legepladser, hvor jeres små eventyrere kan hoppe, klatre og glide så meget de vil. KU.BE byder på forskellige aktiviteter og arrangementer (nogle mod betaling), mens Blegdamsremisen har et stort indendørs legeland med et sørøverskib, kreative værksteder og endda en bordtennisbane.

Skærmbillede 2023-06-22 kl. 12.21.38 (003).jpg
bottom of page