top of page
Skærmbillede 2022-06-07 kl. 11.35.33.jpg

Velkommen til ferielejr 2022

Kære beboer 

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til ferielejr 2022.  På denne side kan du finde mere info om turen. Det er blandt andet en huskeliste og en oversigt over programmet. 

Vi glæder os til at bruge en hyggelig uge med dig og dine nærmeste fra den 27. juni til 2. juli. 

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
logo feriefond.png

Vigtigt: Det skal du huske

 1. Busserne kører til tiden
  Vi er mange, som skal afsted. Derfor skal alle tage hensyn. Det er vigtigt, at du og din familie er der til tiden når bussen skal afsted. Ellers må du selv sørge for at komme til Lalandia - eller hjem, hvis det er fra Lalandia. du skal hjem. Vælger du ikke at tage bussen hjem, fordi du gerne vil blive en ekstra dag i Lalandia, kan du vælge selv at sørge fopr transport hjem. Afgang for beboere omkring Prags Boulevard kl. 12 den 27. juni. På Fælleshuset i Hørgården på Amagerfælledvej 73 kører bussen kl. 12.30. Info om hjemtur kommer her senere. SE PROGRAMMET HER

   

 2. Ingen gæster udefra i husene
  Det er vigtigt, at du ikke inviterer andre til at overnatte i husene. Lalandia har meget strikse regler for hvem, der må være i husene, og derfor vil vi være nødt til at sende gæster, som ikke overholder reglerne, hjem. Ingen, som ikke er blevet valgt til at komme med på årets ferietur kan være med, desværre. Vi og Lalandia ved, hvem der er i husene, hvor gamle beboerne i husene er. Alle brud på regler medfører direkte hjemsendelse for egen regning på stedet, lige som depositum ikke vil blive udbetalt.   

   

 3. Sengetøj og håndklæder
  I skal selv pakke sengetøj og håndklæder til turen. Det kan være en god idé at tage to håndklæder med pr. person, da der ikke kan forventes at være muligheder for at tørre håndklæder hurtigt i husene. 
  Husk også sengetøj til alle senge, hovedpuder og dyner. Det er muligt at leje både sengetøj og dyner i Lalandia, men vi vil ikke anbefale det, da det er en dyr løsning. 
   

 4. Mad
  Alle hytter har køleskab og køkken. Du skal selv sørge for, at du har mad til hele turen. Morgenmad og frokost er for egen regning alle dage. Men tirsdag og fredag sørger vi for at der er mad og grillhygge til alle. Vi anbefaler. at man køber ind efter ankomst for ikke at fylde bussen med madvarer, som ikke kan være på køl under køreturen. 
   

 5. Indkøb
  Der er mulighed for at handle i den lokale REMA 1000 eller Dagli' Brugsen. Det tager ca. 30 minutter at gå til begge - og vi regner med at udvalget af varer er størst i Rema 1000.  
   

 6. Fællesskab
  Som deltager i Familieferie 2022 er du også en del af fællesskabet. Det er også et krav fra Arbejdsmarkedets Feriefond, som betaler en stor del af opholdet. Vi regner med, at du er med, når vi spiser tirsdag og fredag, sam at du deltager i vores aktiviteter tirsdag, onsdag, torsdag og fredag aften. Der er både aktiviteter for både voksne og børn. 
   

 7. Depositum
  Bliver betalt tilbage på vej hjem i bussen eller ved aflevering af nøgle for de, som ikke skal med i bussen. Tilbagebetaling sker, når der er gjort rent i hytterne og vi er på vej hjem. 
   

 8. Badetøj
  Det er vigtigt, at du har RIGTIGT badetøj med i Lalandia. Ellers risikerer du at blive sendt ud af badehallen. Hvis du skal bruge en burkini har du mulighed for at kontakte Iman, som er en af de tre fra Amagerplanen, som skal med. Du kan ikke bare bade i en kjole eller en t-shirt og bukser, som er klippet af. Vi anbefaler i øvrigt badesandaler, som er praktiske at have i svømmehallen. 
   

 9. Særligt armbånd (Guldarmbånd)
  Vi er så heldige, at I alle gæster over 3 år får lov til at få et "guldarmbånd". Med armbåndet er det muligt at deltage i en hel masse fede aktiviteter, som der ellers ikke er med i opholdet. Guldarmbåndet er personligt og må ikke skifte ejer under opholdet. Det vil medføre hjemsendelse. Med guldarmbånd er der mulig for alle at deltage i aktiviter. For eksempel arrangerer vi bowlingkonkurrence for alle onsdag aften fra klokken 19 til 21.
   

 10. Opfør dig pænt
  Som inviteret på familieophold 2022 repræsenterer du dit boligområde. Derfor forventer vi, at du og dine børn tager hensyn til de mange andre gæster, der er i Lalandia, at der altid bliver ryddet op hvor man her været og at man generelt husker, at det er et sted med familier. Derfor opfordrer vi også til, at man har styr på sine børn, da der ikke er pædagoger eller andet personale med til at passe dem. 
   

Familieophold 2022 brochure side 1
FAMILIEOPHOLD 2022 side 2 net
Skærmbillede 2022-06-07 kl. 11.35.33

KONTAKT

Iman ny_edited.jpg

Iman Ahmad

Boligsocial medarbejder
Mail: imah@kab-bolig.dk

tlf: 26 82 16 12

Vincent High_edited_edited.jpg

Vinent Byakika

Boligsocial medarbejder
Mail: vinby@kab-bolig.dk

tlf: 50 92 51 00

IMG_0040_edited_edited.jpg

Kira Larsen

Boligsocial medarbejder
Mail: kirla@kab-bolig.dk

tlf: 26 82 16 12

bottom of page