top of page

Det skal du huske

logo feriefond.png

Rigtigt badetøj

Det er vigtigt, at du har RIGTIGT badetøj med i Lalandia. Ellers risikerer du at blive sendt ud af badehallen. Hvis du skal bruge en burkini har du mulighed for at kontakte Iman, som er en af de tre fra Amagerplanen, som skal med. Du kan ikke bare bade i en kjole eller en t-shirt og bukser, som er klippet af. Vi anbefaler i øvrigt badesandaler, som er praktiske at have i svømmehallen. 

Busserne kører til tiden

Busserne kører til tiden
Vi er mange, som skal afsted. Derfor skal alle tage hensyn. Det er vigtigt, at du og din familie er der til tiden når bussen skal afsted. Ellers må du selv sørge for at komme til Lalandia - eller hjem, hvis det er fra Lalandia. du skal hjem. Vælger du ikke at tage bussen hjem, fordi du gerne vil blive en ekstra dag i Lalandia, kan du vælge selv at sørge fopr transport hjem. Afgang for beboere omkring Prags Boulevard kl. 12 den 27. juni. På Fælleshuset i Hørgården på Amagerfælledvej 73 kører bussen kl. 12.30. Info om hjemtur kommer her senere. SE PROGRAMMET HER

Indkøb

Der er mulighed for at handle i den lokale REMA 1000 eller Dagli' Brugsen. Det tager ca. 30 minutter at gå til begge butikker, som ligger i Rødby - og vi regner med at udvalget af varer er størst i Rema 1000.

Guldarmbånd til alle 

Vi er så heldige, at I alle gæster over 3 år får lov til at få et "guldarmbånd". Med armbåndet er det muligt at deltage i en hel masse fede aktiviteter, som der ellers ikke er med i opholdet. Guldarmbåndet er personligt og må ikke skifte ejer under opholdet. Det vil medføre hjemsendelse. Med guldarmbånd er der mulig for alle at deltage i aktiviter. For eksempel arrangerer vi bowlingkonkurrence for alle onsdag aften fra klokken 19 til 21.

Sengetøj og håndklæder

I skal selv pakke sengetøj og håndklæder til turen. Det kan være en god idé at tage to håndklæder med pr. person, da der ikke kan forventes at være muligheder for at tørre håndklæder hurtigt i husene. 
Husk også sengetøj til alle senge, hovedpuder og dyner. Det er muligt at leje både sengetøj og dyner i Lalandia, men vi vil ikke anbefale det, da det er en dyr løsning. 

En del af fællesskabet

Som deltager i Familieferie 2022 er du også en del af fællesskabet. Det er også et krav fra Arbejdsmarkedets Feriefond, som betaler en stor del af opholdet. Vi regner med, at du er med, når vi spiser tirsdag og fredag, sam at du deltager i vores aktiviteter tirsdag, onsdag, torsdag og fredag aften. Der er både aktiviteter for både voksne og børn. 

Ingen gæster udefra

Det er vigtigt, at du ikke inviterer andre til at overnatte i husene. Det gælder børn, voksne og tæt familie. Lalandia har meget strikse regler for hvem, der må være i husene, og derfor vil vi være nødt til at sende gæster, som ikke overholder reglerne, hjem. Ingen, som ikke er blevet valgt til at komme med på årets ferietur kan være med, desværre. Vi og Lalandia ved nøjagtigt, hvem der er i husene. Alle brud på regler medfører direkte hjemsendelse for egen regning, lige som depositum ikke vil blive tilbagebetalt. 

Køb selv mad

Alle hytter har køleskab og køkken. Du skal selv sørge for, at du har mad til hele turen. Morgenmad og frokost er for egen regning alle dage. Men tirsdag og fredag sørger vi for at der er mad og grillhygge til alle. Vi anbefaler. at man køber ind efter ankomst for ikke at fylde bussen med madvarer, som ikke kan være på køl under køreturen. 

Depositum og tilbagebetaling

Bliver betalt tilbage på vej hjem i bussen eller ved aflevering af nøgle for de, som ikke skal med i bussen. Tilbagebetaling sker, når der er gjort rent i hytterne og vi er på vej hjem. 

bottom of page